Táncszőnyeg Interaktív komlójáték Állatok 8 dallam
search
  • Táncszőnyeg Interaktív komlójáték Állatok 8 dallam
  • Táncszőnyeg Interaktív komlójáték Állatok 8 dallam
  • Táncszőnyeg Interaktív komlójáték Állatok 8 dallam

Táncszőnyeg Interaktív komlójáték Állatok 8 dallam

20 587 Ft
Adóval együtt

Dance Mat Interactive Hopscotch Game Animals 8 dallam A színes zeneszőnyeg dinamikus és interaktív szórakozás, amely számtalan órányi örömet és tanulást biztosít gyermekének

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Dance Mat Interactive Hopscotch Game Animals 8 dallam

A színes zeneszőnyeg dinamikus és interaktív szórakozás, amely számtalan órányi örömet és tanulást biztosít gyermekének. Ezt a többfunkciós szőnyeget különféle készségek fejlesztésére hozták létre, a kézügyességtől és a mozgáskoordinációtól a hangok és számok tanulásának első lépéseiig.

Tömör felépítése stabilitást és tartósságot garantál, a szőnyeget borító csúszásmentes anyag pedig biztonságos játékfelületet biztosít. A gyermek szabadon táncolhat, ugrálhat és játszhat rajta anélkül, hogy aggódnia kellene az esetleges elcsúszások miatt.

A szőnyeg legnagyobb előnye azonban az interaktív elemei. A négyszögletes mezőkből álló nyolcpontos rács a felfedezések igazi világa egy kisgyermek számára. Minden mezőhöz más állat és szám van hozzárendelve. Az egyik mező megnyomása után a gyermek örömteli hangot fog hallani az állat által, amely ráadásul motiválja a felfedezést és a tanulást.

A zenei élmény további gazdagítása érdekében a szőnyegen található egy DEMO gomb, amellyel nyolc különböző háttérzene közül választhat. Ennek köszönhetően a gyermek hangulatához és preferenciáihoz igazíthatja a dallamot, ami ráadásul serkenti kreativitását és fantáziáját.

Ez a színes zeneszőnyeg nem csak játék, hanem sokoldalú oktatási eszköz is, amely fejleszti a készségeket, és a hangok és számok világának interaktív és szórakoztató módon történő felfedezésére ösztönöz.

A szőnyeg 3x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.

Szőnyeg méretei:

137 cm x 60 cm

A csomag mérete:

47 cm x 33 cm x 7,5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL19886
3 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991012931
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.