Rovarok megfigyelésére és fogására szolgáló készlet, nagyító, oktatási edény
search
  • Rovarok megfigyelésére és fogására szolgáló készlet, nagyító, oktatási edény
  • Rovarok megfigyelésére és fogására szolgáló készlet, nagyító, oktatási edény
  • Rovarok megfigyelésére és fogására szolgáló készlet, nagyító, oktatási edény
  • Rovarok megfigyelésére és fogására szolgáló készlet, nagyító, oktatási edény

Rovarok megfigyelésére és fogására szolgáló készlet, nagyító, oktatási edény

13 277 Ft
Adóval együtt

Szett rovarok megfigyeléséhez és elfogásához, nagyító, oktatási üveg A rovarok megfigyelésére szolgáló oktatókészlet gyerekeknek kiváló eszköz, amely lehetővé teszi a fiatal felfedezőknek, hogy többet megtudjanak a kis lények lenyűgöző világáról

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Szett rovarok megfigyeléséhez és elfogásához, nagyító, oktatási üveg

A rovarok megfigyelésére szolgáló oktatókészlet gyerekeknek kiváló eszköz, amely lehetővé teszi a fiatal felfedezőknek, hogy többet megtudjanak a kis lények lenyűgöző világáról. Ezzel az interaktív készlettel biztonságosan és kényelmesen figyelhetsz különféle rovarokat és más kis szervezeteket, fejlesztve a kíváncsiságot és a természettel kapcsolatos ismereteket.
Kiváló minőségű nagyító, amely lehetővé teszi a rovarok és más apró lények részleteinek pontos megtekintését. Praktikus, fedőbe épített nagyítóval ellátott tartály, amely kényelmes megfigyelést tesz lehetővé anélkül, hogy a rovarokat ki kellene venni a tartályból. Speciális bot fogóval, amely lehetővé teszi a rovarok finom megfogását és áthelyezését a tartályba anélkül, hogy megsérülnének. A konténer mozgatható ajtóval rendelkezik, amely könnyű hozzáférést biztosít a belsejéhez, és lehetővé teszi, hogy a kifogott rovarokat gyorsan visszaengedje a vadonba. A készlet tökéletes kedvenc kis lényeinek megfigyelésére.

A készlet lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy megismerjék a különböző rovarfajokat és viselkedésüket, fejlesztve ezzel a természettel kapcsolatos ismereteiket. A nagyító és a nagyító használata fejleszti a megfigyelőkészséget és a részletekre való odafigyelést. A készlet biztonságos módot biztosít a rovarok közeli megismerésére anélkül, hogy a gyermeket vagy a kis lényeket veszélyeztetné. A rovarok megfigyelése és szabadon engedése megtanítja a gyerekeket a természet tiszteletére és a környezet iránti felelősségteljes magatartásra.

A rovarok megfigyelésére szolgáló oktatókészlet gyerekeknek nagyszerű módja a természet iránti érdeklődés felkeltésének és a játékon keresztüli nevelésnek. Nagyítóval, nagyítós tartállyal, megfogós bottal és mozgatható ajtóval felszerelt, lehetővé teszi az apró lények biztonságos és kényelmes vizsgálatát. Tökéletes ajándék kis felfedezőknek, akik többet szeretnének megtudni a rovarok és más kis szervezetek lenyűgöző világáról.

Tartalom beállítása:

- jar

- nagyító

- két megfogó

- eredeti csomagolás

A csomag mérete:

25 cm x 15 cm x 7 cm

A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A készletCE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak. >


Ilość w kartonie wewnętrznym: 24 szt.
Db rajzfilmenként: 48 szt.
Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Chłopcy, Dziewczynki< >Wiek: +3

GL19210
2 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991021094
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.