Interaktív táncszőnyeg zongora hangszerek 60cm x 30cm
search
  • Interaktív táncszőnyeg zongora hangszerek 60cm x 30cm
  • Interaktív táncszőnyeg zongora hangszerek 60cm x 30cm
  • Interaktív táncszőnyeg zongora hangszerek 60cm x 30cm

Interaktív táncszőnyeg zongora hangszerek 60cm x 30cm

19 556 Ft
Adóval együtt

Interaktív táncszőnyeg zongorahangszerek 60cm x 30cm Az Interaktív zongora zeneszőnyeg felvételi lehetőséggel egy egyedülálló játék, amely oktató és szórakoztató elemeket ötvöz, és nemcsak nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek, hanem tanulási és fejlődési lehetőséget is

Mennyiség

  Szállítás

2-3 nap

  Visszaküldési politika

14 nap

Interaktív táncszőnyeg zongorahangszerek 60cm x 30cm

Az Interaktív zongora zeneszőnyeg felvételi lehetőséggel egy egyedülálló játék, amely oktató és szórakoztató elemeket ötvöz, és nemcsak nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek, hanem tanulási és fejlődési lehetőséget is. Ennek az interaktív szőnyegnek köszönhetően a kicsik fejleszthetik zenei képességeiket és mozgáskoordinációjukat, ami hozzájárul átfogó fejlődésükhöz.

Ez a játék lehetővé teszi, hogy akár nyolc különböző hangszer hangját játssza le. A gyerekek különféle hangokkal kísérletezhetnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy széles skálán fedezzék fel a zene világát.

A szőnyegen található interaktív billentyűk mozgásba vonják a gyerekeket, ami segíti a mozgáskoordináció és a motoros készségek fejlesztését. A gyerekeknek meg kell lépniük vagy meg kell nyomniuk a megfelelő mezőket, ami természetesen támogatja motoros készségeik fejlődését és precíz mozgási képességét.

E zeneszőnyeg egyik leginnovatívabb eleme a felvételi lehetőség. Ennek a funkciónak köszönhetően a gyerekek saját zenei kompozíciókat készíthetnek és játszhatnak, ami fejleszti kreativitásukat és kreatív készségeiket. A saját dalok rögzítésének képessége igazi művésznek érzi magát a gyermekben, ami ráadásul játékra és hangkísérletekre motiválja.

Az Interaktív zongora zeneszőnyeg felvételi lehetőséggel nem csak remek játék, hanem a gyermek fejlődését támogató eszköz is. Ideális választás azoknak a szülőknek, akik értékes és oktató jellegű szórakozást szeretnének biztosítani gyermekeiknek.

A szőnyeg 3 x AA elemmel működik, amelyeket a készlet nem tartalmaz.

Szőnyeg méretei:

60cm x 30cm

A csomag mérete:

26,5 cm x 18,5 cm x 4,5 cm

CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.


Ilość w kartonie wewnętrznym: 72 szt.
Db rajzfilmenként: 216 szt.
Ostrzeżenie!: Nieodpowiednie dla dzieci w wieku poniżej 3 lat
Płeć: Uniseks
Wiek: +3

GL18242
61 Elemek

Megadott referenciák

ean13
5905991014652
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.